SRB | ENG | RUS |

O nama

Galerija

Download

calendar

Sunday, 21 January 00:00:00

  UVOD

Na sunčanim padinama desne obale Dunava, na potezu opštine Grocka i grada Smedereva, prostiru se dugogodišnji zasadi na kojima se već tradicionalno proizvode zdravi srpski plodovi slatkog voća i sočnog povrća.

  POSLOVNA MISIJA

Poslovna misija PDM Agro fruit d.o.o. Pudarci, kao savremenog distributivnog centra za promet voća i povrća, ogleda se u objedinjavanju proizvodnje voća i povrća iz ovog dela Srbije, njihovog skladištenja, prerade, pakovanja i plasmana kako na domaće tako i na ino tržište, pod jedinstvenom robnom markom „Zdravo iz Srbije“.

  DELATNOST

Privredno društvo PDM Agro fruit d.o.o. Pudarci posluje kao distributivni centar za promet voća i povrća.

  LOKACIJA

Sedište društva je u Pudarcima koje se nalazi na 40 km od Beograda - prestonice Srbije, na 4 km od auto puta E-75 na pravcu Beograd - Niš, na 17 km od Smedereva, na 8 km od Grocke i na 5 km od toka reke Dunav. Pudarci je mesto koje pripada teritoriji grada Beograda, a locirano je na teritoriji gradske opštine Grocka.

  SOPSTVENA PROIZVODNJA

Privredno društvo u svom sastavu poseduje 115 ha sopstvenog zemljišta na potezu Male Krsne kod Smedereva koje je sa stanovišta kvaliteta zemljišta jako pogodno za voćarske kulture i prostorno predstavlja zaokruženu poljoprivrednu celinu u jednoj tabli, a strateški plan kompanije PDM Agro fruit d.o.o. je da podigne sopstveni zasad jabuka na površini od oko 80 ha.

Osnovni pravac razvojne politike distributivnog centra je baziran na tržišnom pozicioniranju i obavljanju funkcije distributivnog centra za promet voća i povrća – uslužnim prometom, pakovanjem, sortiranjem, prohladjivanjem i plasmanom na domaće i ino tržište.

  SAVETODAVNA SLUŽBA

Kompanija organizuje i rad Savetodavne službe koju čine poljoprivredni stručnjaci koji stručnim savetima obezbeđuju individulanim proizvođačima primenu najsavremenijih agrotehničkih mera u cilju povećanja prinosa i kvaliteta voća.

  POLJOPRIVREDNE APOTEKE

Kompanija organizuje i rad savremenih i modernih poljoprivrednih apoteka preko kojih je diversifikovanom paletom proizvoda omogućeno proizvođačima uredno i ažurno snabdevanje hemijskim preparatima, đubrivima i ostalim potrebnim materijalima i delovima.

  KONKURENTNOST

Kao savremeni distributivni centar građen po najmodernijim standardima sa instaliranom opremom koja predstavlja najviši nivo moderne tehnologije stvoreni su objektivni uslovi da PDM Agro fruit d.o.o. Pudarci preuzme ulogu vodeće poluge razvoja voćarstva u ovom delu Srbije. Koristeći komparativne prednosti lokacije, tradicionalne proizvodnje voća u neposrednom okruženju kao značajne potencijalne ponude, kompanija pretenduje da preuzme ulogu glavnog distributera – otkupljivača voća i povrća u širem regionu i da sticanjem poverenja individulanih proizvođača obezbedi visok nivo kvaliteta i velike količina voća i povrća za dalju preradu i plasman kako na domaće, tako i na ino tržište. Savremena opreme za kalibriranje, pakovanje i prohlađjivanje, proizvodi visok nivo produktivnosti i rentabilnosti u proizvodnom procesu što predstavlja značajnu konkurentnost kompanije.

Standardi  |  Podaci o firmi  |  Savetodavna služba